Lek
Aktivitet
Læring

Om oss

Lekedilla er ett stor lekeland i Bodø for barn mellom 0-10 år. Per i dag har vi 10 ansatte i ulike aldre. Det vi alle har tilfelles er ett ønske om at barn og voksne skal ha det fint hos oss.

I tillegg til en fantastisk stab har vi ett stort område hvor barna kan få utforske både balanse og klatreferdigheter i trygge omgivelser. Hos oss kan barna leke i en av våre 3 sklier, hoppe trampoline, skyte med ballkanoner, spille airhockey, leke i ballbingen, spille fotball eller bare springe av seg masse energi.

For de aller minste har vi en egen ballbinge med en liten sklie og klatre muligheter. Vi har store legoklosser som utfordrer fin motorikken og en trygg plass hvor de kan krype fritt. På ett av våre 3 toaletter har vi stellebord utrustet med ekstra bleier og våtservietter dersom du skulle ha glemt det. Vi selger også baby mat. Alt for at barn i alle aldre skal kunne få utforske og leke hos oss i trygge omgivelser.


Vårt Dream Team!

Alle våre ansatte er superhelter som både kan lage mat, vaske, trøste de søte små, male ansiktsmaling, synge en sang eller noe så enkelt som å muntre opp en trøtt forelder. Vi er genuint interesserte av at alle barn skal føle seg sett og hørt hos oss, derfor henvender vi oss oftest bare til barna i inngangskassen.

Vi er så heldige som har ett mangfold av ansatte med lysende framtidsutsikter hos oss. De dere møter i kassen er framtidige lærere, leger, psykologer og skuespillere. De utfyller hverandre utrolig godt og det er takket være dem at Lekedilla blomstrer!