fbpx

Utstyr til Hobbyverksted på Lekedilla Kreativt verksted Barn tegner på Lekedilla Ispinner kreativt verksted Lekedilla Kreativt verksted på Lekedilla Utstyr for kreativt verksted hobbyutstyr på Lekedilla Svamp maling Lekedilla Hobbyverksted Kreativt utstyr hobbyverksted på Lekedilla Kreativt kunstverk Hobbyverksted på Lekedilla

Kreativt Hobbyverksted på Lekedilla

Lekedilla ønsker å bidra med et stort og variert tilbud til våre besøkende. Derfor åpner vi nå Lekedillas kreative hobbyverksted. Her får barna mulighet til å utvikle sine kreative evner.

Hos oss vil dere finne et enormt variert utvalg av tusjer, blyanter og malinger, samt svamper og andre morsomme ting til å lage fargerike kreasjoner med.

Tegning på LekedillaVi har også et stort utvalg av materialer, utstyr og hjelpemidler til å hjelpe barna i sin kreative utfoldelse.

Lakedillas kreative hobbyverksted er en favoritt blant barna som har prøvd det. Mange fordyper seg i timevis med sine kreative verk.

Kom og se at barna ennå fint klarer å leke uten digitale hjelpemidler. På Lekedilla er ikke barna lengre interessert i TV, PC, telefoner eller nettbrett.

Her får de utfoldet seg i god gammeldags lek, fysisk aktivitet og kreativitet